در این مطلب که جمع آوری آن چندین روز به طول انجامیده است، با کمک تحقیقات جدید چندین مجله معتبر پزشکی دنیا، یک مقاله کامل از سرتونین گردآوری کرده ایم. در این مطلب با موارد استفاده، افرادی که به سرتونین نیاز دارند و نکات مهم دیگر آشنا می شوید. دقت کنید در تحقیقات جدید برخی از نکاتی که در مطالب قدیمی وبسایت های فارسی راجب سرتونین می خوانید رد شده اند.

سرÙ?تÙ?Ù?Û?Ù?

سروتونین در بسیاری از بیماری های روانی و داروهایی که برای درمان آن ها استفاده می شوند، نقش دارد. سروتونین یک هورمون و انتقال دهنده ی عصبی است که در عملکرد بسیاری از اعضای مختلف بدن دخالت دارد.

یک ماده شیمیایی خوشحال: سروتونین و حال و حوصله

سروتونین گاهی اوقات به عنوان ماده ی شیمیایی خوشحال شناخته می شود زیرا نقش مهمی در تنظیم حال و حوصله دارد و مقدار کم آن در مغز با افسردگی به هم وابسته اند.

هر چند ارتباطی بین مقدار کم سروتونین و افسردگی وجود دارد اما مشخص نیست که آیا مقدار کم سروتونین باعث افسردگی می شود یا افسردگی باعث کاهش سطح سروتونین می شود.

سروتونین، به عنوان یک انتقال دهنده ی عصبی، پیام ها را بین سلول های عصبی مغز ارسال می کند. این وظیفه، سروتونین را به یک مولکول مهم و موثر بر سلامت ذهن و عملکرد مغز تبدیل می کند.

نقش سروتونین در عملکرد مغز

سروتونین علاوه بر افسردگی، ممکن است در سایر اختلالات ذهنی و مغزی، مانند اختلال اضطراب و نگرانی، اختلال وسواس اجباری (OCD)، اختلال استرس پس از ضربه (PTSD)، فوبیا و حتی صرع، نیز نقش داشته باشد.

سروتونین هم چنین در بسیاری از عملکردهای دیگر بدن نقش مهمی دارد. در اشتها و هضم (عملکرد و حرکت روده ها)، سلامت استخوان ها، روابط جنسی و خواب دخالت دارد.

سروتونین یکی از مواد تشکیل دهنده ی ملاتونین، ماده ی شیمیایی که به تنظیم چرخه ی خواب و بیداری بدن کمک می کند، است. داروهای ضد افسردگی خاصی که سطح سروتونین را بالا می برند، باعث اختلالات جنسی می شوند.

بر اساس مقاله ی منتشر شده در آوریل 20 در مجله ی Cell، سطح خیلی بالا یا خیلی پایین سروتونین با بیماری هایی مانند سندرم روده ی تحریک پذیر (IBS)، بیماری قلبی و پوکی استخوان-بیماری ای که استخوان ها را ضعیف می کند- در ارتباط است.

.

ادامه مطلب را در لینک اصلی زیر بخوانید:

سروتونین چیست؟ برای چه افرادی شدیدا توصیه می شود؟

خواص قرص زینک (روی) برای جلوگیری از ریزش مو (جدیدترین تحقیقات)

کلومیپرامین –کاربردها، عوارض، نحوه و میزان مصرف و نکات مهم دیگر (تحقیقات جدید)

کلیدینیوم سی -عوارض، کاربرد، نحوه و دوز استفاده (جدیدترین تحقیقات دنیا)

آمی‌تریپتیلین –فواید، عوارض، نحوه مصرف اصولی و سایر نکات مهم (تحقیقات جدید)

قرص کلرفنیرامین -کاربرد، عوارض، نحوه مصرف و سایر نکات مهم (تحقیقات جدید)

سروتونین چیست؟ برای چه افرادی شدیدا توصیه می شود؟ (تحقیقات جدید)

سروتونین ,ی ,نقش ,یک ,افسردگی ,مغز ,بسیاری از ,دهنده ی ,می شود ,مقدار کم ,تحقیقات جدید ,افرادی شدیدا توصیه

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

تراتیل شعریة وأدبیة بنکهة حویزیة ياکريمستان newcooking شورای معلمان و شورای دانش آموزی تاپ تکواندو استان تهران-TEHRAN TOP TAEKWONDO انواع ادویه طعم دهنده و مزه و چاشنی غذا mha313 Alexa world وبلاگ مظاهر سبزی کلبه قرار